Widget Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Sorry, no posts matched your criteria.

Sign Up To The Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet
[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]
Image Alt

11/02/2022 – El Ball de l’Àliga

Per les festes de Santa Eulàlia surt en processó la rua de l’Àliga de Barcelona des de l’Ajuntament fins a la Basílica de Santa Maria del Mar, on davant l’altar interpreta el Ball de l’Àliga de la Ciutat.

11/02/2022 a les 20:00 h
Ajuntament de Barcelona

Sortida de la rua de l’Àliga de la Ciutat amb el seu seguici, integrat pel Lleó de la Ciutat, els Gegants de Santa Maria del Mar, els Ministrils de la Ciutat, els Músics del Pi i els de Santa Maria del Mar, i el Penó de Santa Eulàlia amb la Coronela de Barcelona.

Sortida a les 20:00 h. Plaça de Sant Jaume. Barcelona.

Àliga de Barcelona

11/02/2022 a les 20:45 h
Basílica de Santa Maria del Mar

Davant de la Basílica el Lleó de la Ciutat i els Gegants de Santa Maria del Mar faran els seus balls, i dins l’església -just davant l’altar-, dansarà el seu ball l’Àliga de la Ciutat.

Ball del Bestiari i Gegants a les 20:45 h. Plaça de Santa Maria, 1. Barcelona.

Ball de l’Àliga a les 21:00 h. dins de Santa Maria del Mar. Barcelona.

Ball de l'Àliga dins Santa Maria del Mar

L’Àliga de Barcelona està documentada des del segle XIV, sent la seva època més esplendorosa del segle XVI fins el XVIII, quan era present a qualsevol cerimònia on assistís un membre del Consell de Cent en representació de la Ciutat.