Sign Up To The Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet
[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]
Image Alt

Qui som

Som una Associació de Recreació Històrica que reproduïm amb rigor les condicions en que la Coronela de Barcelona desenvolupava les seves funcions en el segle XVIII, en el període de la Guerra de Successió de 1705-1714.

Som amants de la nostra història, de la que no s’explica en els llibres de text. Som gent que dediquem una part del nostre temps a fer divulgació d’un període cabdal de Catalunya, en el que els nostres avantpassats van viure i lluitar per defensar llibertats, usos i costums en front l’absolutisme del rei borbó.

Analitzem exhaustivament la documentació original de l’època i els treballs de recerca actuals, en col·laboració amb especialistes en el període de la Guerra de Successió, per reproduir de forma rigorosa i amb la màxima exactitud els uniformes, equipament, armes, instruments musicals, estris, instrucció, música, i tot el que envoltava aquells ciutadans de Barcelona.

Per recuperar la memòria històrica d’un fets i d’un temps en que Barcelona era la capital de l’Estat Català, per explicar i fer comprensible la nostra història, per fer-ne divulgació d’una manera didàctica i amena. Al temps que honorem a uns ciutadans que, si era precís, donàvem la vida per les llibertats del seu poble.