Widget Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Sorry, no posts matched your criteria.

Sign Up To The Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet
[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]
Image Alt

Protecció de dades

L’accés al web i la resposta a qualsevol tipus de formulari es voluntària. La Coronela tractem les dades personals cedides pels usuaris per gestionar les sol·licituds d’informació rebudes a través del Web i l’enviament de comunicacions informatives. Les dades facilitades pels usuaris formaran part d’un fitxer automatitzat propietat de la Coronela per a suport dels socis i/o dels interessats en rebre informació de les activitats que desenvolupa.

La Coronela garanteix el compliment amb la normativa de protecció de dades de caràcter personal recollida en l’article 9 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre (LOPD) i el Art. 81 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre (RDLOPD), així com la confidencialitat en l’ús de les dades. L’usuari podrà accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades en qualsevol moment mitjançant comunicació escrita i signada amb el nom, cognoms i DNI i amb les instruccions precises per a aquest efecte a:

Associació la Coronela de Barcelona

secretariat@coroneladebarcelona.cat